Acı Badem Yağı

aci_badem_yagi

Acıbadem Yağı

ACI BADEM YAĞI  bitter almond- bitters mandelöl- oleum amygdali


Acı Badem Yağı Kullanışı
Doktor önerisine göre kullanılır.

Acı Badem Yağı Faydaları
Kuru ve çatlak cilt bakımında, Stres ve yorgunluk için masaj yağı olarak kullanılır.

Acı Badem Yağı Aksi Tesirleri
Yüksek miktarlarda alınması zararlıdır

Acı Badem Yağı Fiyatı
Yağ Fiyatı xx TL

Acı Badem Yağı Şişe Özellikleri
Damlalığı İçindedir. 20 cc Şişede.
Acıbadem tatlı bademe göre tehlikelidir. 30 adet acıbadem tohumu tamamıyla zehirdir.
Dolayısıyla acıbadem yağını kullanırken dikkat edilmelidir.

Acıbadem Yağı Botanik Bilgileri
Amiygdalae Oleum Bitter Almond Oil. Acı badem yağından elde edilir.
Kozmetik sanayisinde kullanılır. Acıbadem yağı ender olsa da parfümeri sanayisinde de kullanılır.

Acıbadem Yağı Saklanma Koşulları
Oda Sıcaklığında Muhafaza Ediniz.

Acıbadem Yağı Kullanma Önerileri
Her kullandıktan sonra şişenin ağzını iyice kapatınız.

Acıbadem Yağı Uyarıları
Çocukların Ulaşamayacağı Yerde Saklayınız. İlaç Değildir.


Acıbadem Yağı İçindekiler
Bitter Almond Oil
Bademyağı, olien, linol, palmitin asidi, madeni tuzlar vb.

Yorum Bırakın