Ana Sayfa              İletişim               Hakkımızda         Sipariş - Kargo
            Acı Badem Kremleri - Acı Badem Kremi

Merhaba, Acı Badem Krem Rafımıza Hoş Geldiniz. Bu site; 1959 Doğumlu Dükkanımızın Sitesidir. Lütfen Kendinizi Dükkanımızda Gibi Hissediniz.

Alış Veriş Yapmanız Şart Değil Acı Badem Krem Hakkında İstediğiniz Desteği Alabilirsiniz. Dükkanımızın Günlük 1800 -2800, Web Sitemizin 9000 - 12000 Müşterisi Var, Size de Ayıracak Vakit Buluruz, Soru Sorandan Para Almıyoruz.

İster Telefonla (0542 252 70 62), İster SMS, İster Maille (birtat@birtat.com.tr), İster Aşağıdaki Danışma Formunu Doldurarak İstediğiniz Soruyu Sorabilirsiniz.


Fiyat Konusunda Ne Yazmışsak O'dur. Sözümüz Söz.
Sonradan İlave KDV, Ek Vergi,  Konuştuğumuz Kargo Parasından Başka İlave Kargo Parası, İlave Hiç Bir TL Fiyata Yansıtılmaz.
Fiyatı Düşük Tutup Kargoyu ve Vergileri Pahalı Hiç Yazmıyoruz.
 

Blue Ocean Acı Badem Yağlı Krem

 

15 TL. Blue Ocean Marka, 150 ml
Bitter Almond Oil Cream

Kozmetik Kanunu Dikkate Alınarak İmal Edilmiştir.

Yüzünüz dahil vücudunuzun bütün bölgelerinde sabah akşam kullanabilirsiniz.

Acı Badem Kremleri Botanik Özellikleri
Bilinen aksi tesiri yoktur, her cilde ve cildin her yerine kullanılabilir. Türk Malıdır.

Acı Badem Kremleri Özellikleri

Cildinizi kışın kurutucu soğuğundan yazın da güneşin etkilerinden korumaya yardımcı kremdir. Tazelik ve canlılık hissi verebilir.

 Yoğun nemlendirici ve hızlı emilimi sayesinde kuruma ve çatlamaya karşı (hamilelik dönemi) yatkın ciltlerin, gençliğini ve elastikiyetini korumak için günlük cilt bakımında kullanımı tavsiye edilir.

Acı Badem Kremi’nin ipeksi yumuşaklığı ile, cildinizi hem güzelleştirme, hem nemlendirme,  besleme fonksiyonlarını kazandırmış olabilirsiniz.





Acı Badem Kremleri İnternet Satış
Maliye Bakanlığı Satış Fişimiz var.

Kapıda ödeme kolaylığı.

 

 0 542 252 70 62
 0 532 402 77 44

0464 217 18 81
0464 214 55 33
     birtat@birtat.com.tr

0 532 790 41 90  Şikayetleriniz
0 532 402 77 66  Yurt Dışı Kargo Yetkilisi
0 535 433 27 62 Yurt İçi Kargo Yetkilisi



 

 İşyerimizin Tarım Ve Köy İşleri Rize İl Müdürlüğü ES - 53 – 0020 Numarası İle
Satış Yeri Kayıt Belgemiz Vardır.


 

BİRTAT  – 1959’DAN BERİ.
Yarım asırdan fazla, güvenle hizmetinizde 



Acı Badem Kremi
Acıbadem yağı Özünden yapılan acıbadem kreminin nemlendirici, nemlendirme ve hızlı emilme özelliğine sahiptir. Kuruma ve çatlamaya karşı cildi koruyabilir. Gebelik döneminde kullanılan acı badem kremi yırtıkları ve çatlaklar için faydalı olabilir. Acı badem kremi cildi güzelleştirebilir ve besleyebilir.

Acı Badem
Acı badem biraz daha geniş ve tatlı badem daha kısa ve tatlı badem oluşur sabit yağ yaklaşık% 50 içerir. Ayrıca, enzim içeren emulsin su varlığında, bir üzerinde hareket eder, çözünebilir glükoz , amygdalin , verimli bir glükoz , siyanid ve uçucu yağ yaklaşık saf acı badem, benzaldehit . Acı badem 4-9 mg verebilir hidrojen siyanür badem başına. Acı badem Özü kez tıbbi olarak kullanılan, ancak daha küçük dozlarda, etkileri şiddetli ve büyük dozlarda ölümcül olabilir edildi; siyanür tüketim önce çıkarılması gerekir.

Acı Badem Yağı
Acıbademden yağı bol miktarda şeker, protein ve amigdalin içerir. Acıbademin yağının yanısıra, sütü ve kremi de cilt için çok fayda sağlar. Yatmadan önce cildinizi acıbadem yağı ile iyice ovun. Sabah ılık suyla duş alıp kurulanın.

Acı Badem Essential Oil sağlık açısından faydalı olabilir.
Acıbadem (bilimsel Amygdalus Communis var. Amara olarak da bilinir) elde edilen yağ yüzde elli üç temel bileşenler, yani,, benzaldehit, glikozit Amygdalin ve siyanür Hidrojen (aynı zamanda asit salınması ya Prüssik asit olarak da bilinir) içerir tatlı badem benzerdir doymamış yağ asitleri ve diğer bileşenler. Bu acı badem geniş ve tatlı badem şekli daha kısa olması dışında, sadece görünüşü onların tatlı benzerlerinden Acı Badem ayırt etmek çok zordur. Acı badem yağı bazı ölümcül zehirler barındırır ve bu nedenle son derece dikkatli kullanılmalıdır. Şifalı kullanım Çoğu harici uygulamaları ve iç uygulamalar kısıtlanır, gerektiğinde, çok düşük dozlarda yapılır. Biraz aşırı miktarda ölümcül olabilir. Bu yağı sağlık için besleyici denilen olamaz.

Bitter ile ilişkili olan tüm avantajları badem yağı toksik özelliklerinin kaynaklanmaktadır.

Eskiçağlardan beri uygulamada olduğu gibi, acı öğelerini (örneğin kinin) her zaman febrifuges olarak kullanılmıştır. Arkasındaki nedeni, tüm acı elementler alkali bileşikler içerir ve daha fazla veya daha az toksik doğada olduğunu olabilir. Bu toksisite ve acı etkili böylece azaltarak, vücudun enfeksiyonlara büyüme (form bakteri, protozoa, virüs vs) inhibe ateş .

Bakterisit, Viral, antiseptik Mantarsal ve Anti: Acı Badem yağı iki bileşeni, Hidrojen Siyanür ve Benzaldehyde, hayvan hayat ve bakteri gibi son derece zehirli, böylece mikrop, mantar ve virüs ve verimli karşıtı, bir bakteri öldürücü olarak istihdam edilebilir viral ve mantar. Bu yüzden, bu virüs, bakteri ve mantar enfeksiyonları ile ilişkili hastalık kür kullanılabilir.

Diğer Yararları: çok düşük konsantrasyonda uygulanması (çok hafif) ile karışım suyu cilt ve saç mikroplar, böcek ve mantar enfeksiyonları uzak tutar. Acı badem yağı, toksik bileşenler uzaklaştırıldıktan sonra, yenilebilir lezzet için kullanılır. Özellikle rayiha amaçlar için de endüstrilerinde kullanılır.

Dikkat: Hidrojen Siyanür çok ölümcül bir zehir olduğunu ve glikozit Amygdalin ve Benzaldehyde vardır. Bu yüzden, çok dikkatli hem dahili hem harici uygulamaları halinde alınmalıdır. Küçük bir hata veya aşırı doz gerçekten ölümcül olabilir. Bu bebekler ya da çocuklar ve yaşlı ve ağır hasta olan insanlara asla verilmemelidir.

    acı badem kreminin faydaları

    acı badem kremi faydaları

    acıbadem kreminin faydaları

    acıbadem krem faydaları

    badem krem faydaları

    badem kreminin faydaları

    Aci badem kremi ne ise yarar


 

Önemlidir.
Bu sitede bulunan her ürün besin (gıda) takviyesidir.
Dr'nuza Başvurun. Tedavi amaçlı veya ilaç yerine kullanılamaz.