Kategori - Baharatlar

Baharatlar
Baharatın kalitesi, saklanma koşulu ve tazeliğidir baharatçıları meşhur eden.
Çok satmak vb. kişileri uzun süre baharatçılıkta tutmaz. Baharatçılık meslektir, mesleği tam icra etmek gerekir.

Bizde tüm baharatlar taze, o senye mahsusu ürünlerdir. Hatta, satın alınca çok az satın alırız ki taptaze olsun.

Tüm Türkiye’de kullanılan baharatların hemen hemen hepsi var bizde.

Baharatlarımız halis ve saf tır. Açık gram işi sstış yapmaktayız.

Baharatlar

Açık Sucuk Baharatı

Açık Sucuk Baharatı   Etin %5 i kadar.   Sucuk İçin Baharat Sucuk Baharatı   Sucuk Baharatı Fiyatı Kilo 50 tl Bizim yaptığımız sucuk harcı, doğal ev yapımı sucuk yapanlar içindir. Doğal sucuk yapmak isteyenler içindir.   Sucuk...

Baharatlar

Doğal Kuru Sucuk Bağırsak Kılıfı

Sucuk İçin Ne Kadar Bağırsak Lazım 1 kilo kadar sucuk eti için 1 metre kuru bağırsak yeterlidir. Kuru Bağırsak Fiyatı Metresi 2 tl. 5, 10, 20 metre gönderilir. Kargo 20 tl dir. Daha güzel kurutulmuş, daha natürel kuru bağırsak. evde doğal sucuk...

Baharatlar

Biber Salçası

Acı biber salçası, Tatlı biber salçası diye iki çeşidimiz vardır.       Açık Biber Salçası – Kilo İşi Biber Salçası – Tatlı Biber Salçası Açık Biber Salçası – Kilo İşi Biber Salçası -Acı Biber...

Baharatlar

Baharat Kullanımı

Baharatlar Nasıl Kullanılır Baharatlar Nasıl Kullanılır Baharatlar; yemeğinizin çeşidine göre en yakın tat ve lezzet katanın kullanılmasıdır. Tercihen yemeklerin pişmesine yakın, yemeğe atılması şeklindedir. Baharatların Kullanışı Baharatlardan...

Baharatlar

Baharatlı Yiyecekler

Baharat ve Lezzet Üstü açık pişirilen yemeklerde kırmızı biber lezzeti arttırır. Daha güzel lezzet için; pişirme sırasında azar azar baharat eklenmesi önerilir. Salatalara Baharat Katılması Salata gibi pişmeyen yiyeceklerde servis öncesi baharat...

Baharatlar

Baharatlı İçecekler

Baharatlarla Çay – Baharatla Tedavi Baharatlarlardan yapılmış çay; bazen hastalığı daha olumsuz yapabilir. Bu; iyi yolda olduğunuzu baharatlardan istediğiniz cevabı almanıza işarettir. Baharatlı çaylar her saat başı veya iki saatte bir birer...

Diğer Baharatlar

Yiyecek Baharatı

Baharat ve Lezzet Üstü açık pişirilen yemeklerde kırmızı biber lezzeti arttırır. Daha güzel lezzet için; pişirme sırasında azar azar baharat eklenmesi önerilir. Salatalara Baharat Katılması Salata gibi pişmeyen yiyeceklerde servis öncesi baharat...

Diğer Baharatlar

İçecek Baharatı

Baharat Çayı Hazırlanması Bitki 12 saat suya bekletilip, sonradan kaynatılması ve 2 dakika daha çok kısık ateşte kaynatmaya devam edil,p 10 dakika demlemeye bırakılması önerilir. Baharat karışımlı çay 8-10 gün yetecek kadar kaynatılabilir. Fazla...

Diğer Baharatlar

Çorba Baharatı

Çorbalara Hangi Baharat   Tüm çorbalara nane yakışır. Lahana çorbasına, karabiber, dereotu ve kereviz baharatı konması yaygındır.