Kategori - Kuruyemiş

Kuruyemiş

Kuuyemiş Çeşitlerimiz
Badem, Çiğ Badem, Fındık, Çiğ Fındık, Kaju, Çiğ Kaju, Antep Fıstık, Tuzlu İç Fıstık, Tuzlu Soyulmuş Fıstık, Susamlı Fıstık, Soslu Fıstık, Kabuklu Fıstık, Tofii Fıstık, Leblebi, Tuzlu Leblebi, Beyaz Leblebi, Çıtır Leblebi, Köy Leblebi, Günebakan Çekidek, Çiğ Günebakan Çekirdek, Tuzlu Çekidek, Tuzsuz Çekidek, Çiğ Kabak Çekirdek, Tuzlu Kabak Çekirdek, Tuzsuz Kabak Çekidek, Mısır, Mısır Kavurga
Antep Fıstığı
Açılan ağzında renk olan Antep fıstığını almayınız. Kalitesiz olan fıstığı kolay açma kimyasal maddesidir o renk.

Besin değerleri
Enerji 568, Protein 21.4, Yağ 46/TH, Karbonhidrat 26.8, Sodyum 405

Çekirdek (Günebakan)
Kalp kasının kasılması ve böbrek fonksiyonlarının düzenlenmesine yardımcıdır, yaraların iyileşmesi, aknenin önlenmesi,
bol E vitamini ve protein içerir,

Besin değerleri
Enerji 582, Protein 19,3, Yağ 49.8, Karbonhidrat 24.1, Sodyum 405

Fındık
Çifte Kavrulmuş Fındık
Omega 3 kaynağı olarak kan pıhtılaşmasını ve damar sertliğini önler; tansiyonu düşürür, şeker hastalarında kalp hastalığı riskini azaltır,
B9 vitamini içerir,

Besin değerleri
Enerji 628, protein 15, yağ 60.8, karbonhidrat 16.7, vitamin C 6.3

Fıstık
kalsiyum minerali içerir.
Besin değerleri
Enerji 585, Protein 23,7, Yağ 49.7, Karbonhidrat 21.5, Sodyum 813

Kabak Çekirdeği
Besin değerleri
Enerji 522, Protein 33, Yağ 42.1, Karbonhidrat 13.4, Sodyum 575

Kaju
Bileşimi; çinko, demir, selenyum, potasyum.

Çinko içerir. D vitamini içerir, selenyum. potasyum içrir.
Türklerin Antep fıstığına rakip olarak Hindistan’ın Dünya ya sunduğu bir fıstık çeşididir.
Besin değerleri
Enerji 565, Protein 18.4, Yağ 47, Karbonhidrat 27, Sodyum 215

Mısır Kavurga
Bileşimi;
protein, kalsiyum, demir, fosfor, A ve B2 vitaminleri bulunur.
Mısır lifli bir besindir.
karbonhidrat içerir.
Besin değerleri
Enerji 443, Protein 7.45, Yağ 11.6, Karbonhidrat 76.1, Sodyum 876

Leblebi
Besin değerleri
Enerji 382, Protein 19.2, Yağ 6.2, Karbonhidrat 56.7, Kalsiyum 134